Antall Gabriella

Életvezetési – önismereti tanácsadó, kineziológus

Tel: 06-20-950-8062

"Azért indulok el mindig egy nagy útra, hogy bennem is elinduljon valami." ( Cholnoky Jenő )

Mellékletek terület
Magamról:

Pályafutásomat filmes, filmkészítő szakemberként kezdtem, több mint 25 éven át asszisztáltam többségében magyar játékfilmek elkészültéhez. Tíz éve kezdtem lélektannal foglalkozni. A Mandala Természettudományi Oktatási Központban tanultam pszichológiát, itt mint transzperszonális életvezetési tanácsadó végeztem.

Ezután egy test és lélek egységére épülő, hatékonyan segítő, alternatìv eszközt keresve kezdtem el kineziológiát tanulni.

(A kineziológia egy pszichológiai elemeket is tartalmazó készség, képesség és személyiségfejlesztő természetgyógyászati módszer. Az izomtesztelés eszközét használja a múltbéli, jelen élethelyzetre negatívan ható stresszforrások azonosítására. Az oldástechnikák hatékonyan befolyásolják a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek átírásával energetikai egyensúlyt hoznak létre a testben, és beindítják az öngyógyító mechanizmusokat.)

Amikor valaki a belső feladatával hozzám fordul, a saját egyediségében igyekszem őt segíteni, hiszen nincs két egyforma történet. Hiszek benne, hogy kellő időre van szükség, hogy megismerjük egymást. Hiszek egy bizalmon alapuló segítő kapcsolat felszabadító energiájában. Hiszek a beszélgetés erejében, és hiszem, hogy az önismereti munka a legnehezebb szituációban is visszaadhatja a szabad választás élményét, mozgósítva rég elfelejtett, belső erőforrásainkat.

 

Milyen nehézségek esetén érdemes hozzám fordulni?

● Fizikális tünetek esetében, amikor nincs szervi ok, vagy a testi tünetek mellett lelki gátak is szerepet jatszhatnak

● szexuális zavarok

● párkapcsolati konfliktusok

● csökkent önértékelés, önbizalomhiány

● szorongás

● tanácstalanság

● a lelki egyensúly hiánya

 

Mi történik a találkozókon?

Az önismereti munka egy kalandos utazás önmagunkba. Együtt, közösen gondolkodva próbáljuk fellelni, mi az, ami Számodra gondot jelenthet. A kifejezetten az adott helyzetre fókuszált, tematikus beszélgetések megismerni, megérteni és feloldani segítenek a tudatos vágyak ellen dolgozó belső, tudattalan tartalmakat.

  A közös gondolkodás, az új nézőpontok felfedezése mindemellett növeli az önbizalmat, erősíti a kompetencia érzését. Oldja a nehéz élethelyzet révén kialakult magányérzetet, támogatást nyújt, lehetőséget teremt elengedni az önmagunkkal szemben támasztott túlzott elvárások görcsét.

  A találkozók során kineziológiai stresszoldás, gondolatébresztő tesztek, álomelemzés, rajzos és asszociációs technikák segítenek közelebb jutni ahhoz a tudáshoz, ami valójában bennünk lakik.

 

Publikációk